Frågor och svar om kärlek

21 Jul 2013, 21:18 217
Kille, 16 år
Question


Heej, är 16 år och har aldrig haft tjej och undrar hur jag ska kunna skaffa en för jag är alldeles får blyg för att fråga tjejer :/

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Jag tycker det är väldans bra att du skriver in till oss med din fundering. Jag vill börja med att säga att det inte är något ovanligt att vara 16år och inte haft en tjej. 

Tyvärr kan jag inte ge dig några konkreta tips som du kan använda för att skaffa dig en partner men ett tips är att försöka utmana dig själv att våga ta kontakt med personer som du tycker verkar vara intressanta. 

Första gången kommer det säkert vara väldigt skrämmande men som mycket annat tror jag det är en vanesak, och något som blir bättre med tiden.

Om du inte vågar ta direkt kontakt så är ett tips internet, finns en mängd bra sidor där en kan hitta personer med likadana intressen osv.

Stort lycka till!

/ Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar