Frågor och svar om oskyddat sex

18 Jul 2013, 01:21 280
Tjej, 16 år
Question


Hej. Vill fråga dig om en sak. Jag har precis blivit av med oskulden till en kille på mitt landställe. Vi använde inte kondom (eftersom vi inte hade någon). Han har pulat mig flera gånger och vi har försökt ha sex en gång till efter det men då började jag att blöda. Efter detta har det kliat i mitt underliv, det bränner när jag kissar och jag är otroligt öm och det svider i underlivet. Mina flytningar är fortfarande lite bruna som att jag fortfarande blöder lite, lite. Kan detta bero på någon bakteriell obalans eller könssjukdom. Eller är det bara för att det var första gången för mig och han har varit lite för hårdhänt?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

det ska inte vara så även om det var första gången för dig. Försök kolla upp det så fort som möjligt på en ungdomsmottagning, de är där för att hjälpa dig och är vana vid frågor som dom här.

Och du, säg till honom om han är för hårdhänt! Så ska det inte vara. Ta hand om dig, kram från Annso


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar