Frågor och svar om hångel

20 Aug 2013, 15:53 358
Tjej, 14 år
Question


Det här är ingen fråga.

Till kille 13 som skrev till dej för ett tag sen. (i maj )
Jag vet inte om det här är till någon hjälp men...
Jag är en tjej på 14 snart 15 år. Jag och 7tjejer har aldrig hånglat(det finns säkert fler) sen vet jag 3 killar som inte gjort det. Jag vet en kille till som är 18 som jag är rätt så säker på att han inte har gjort det. Ingen retar oss för det. det finns säkert fler i bara sverige som inte gjort det.
Vi bryr oss inte ifall du har hånglat eller inte. även om det är flera mils avstånd mellan oss så tänck varje gång nån retar dej för att du inte har hånglat på alla i bara sverige som inte har gjort det och kanske är betydligt äldre än dig.

Kramar till dej// tjej 14

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Åh, vad fint av dig att skriva! Tyvärr har vi ingen möjlighet att vidarebefordra ditt meddelande till killen som skickade in frågan eftersom Stöd & Svar är helt och hållet anonymt. Men vi får hoppas att han ser det här ändå! :)

Sköt om dig och fortsatt vara en fin medmänniska!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar