Frågor och svar om sex

29 Jul 2013, 19:35 279
Tjej, 15 år
Question


heej jag skrev till dig för nån dag sen om mitt förhållande med en som är 21 och att han ej har tid för mig. jag åkte till honom utan att han viste och sen prata med honom och nu har vi ett öppetförhålande istället för inget problemet helatiden har varit sexet att jag inte gör nåt och inte orkar mycket sånt jag har blivit sexuellt utnyttjad av min pappa när java mindre och det vet han och de har gjort mig väldigt rädd för att våga saker inom sex.
han är väldigt kåt helatiden och vill göra sånt mycket och ja klarar ej av det så han vill ha öppetförhållande och de har jag gåt med på. vill ej det igentligen med det käns bättre för mig och han hör av sig som vanligt och ringer mig varje gång han tar rast när han jobbar så är glad för deta men lite ledsen att jag ej duger jag får som små sår efter sex eller deta är förstagången och det kliar och när vi ska ha sex svider och gör de ont så blir ledsen att de ej går vet ej varför de blir så och om man kan göra nåt åt det?
jag blir inte heller kåt ofta och vet ej va jag blir kåt av så svårt den bitten med.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Heej igen!

Jag tror att mycket har att göra med att du blivit sexuellt
utnyttjad tidigare som gör att det ställer till det nu, Både kroppsligt och
angående vad du vågar göra och inte göra. Jag vet inte heller hur förstående
denna killen är för ditt förflutna, vilket nog också speglar sig när ni har sex
och kring vad du känner du kan ställa upp på och vill göra eller inte göra. Jag
känner bara när jag läser det du skriver att det inte låter så sunt. Det ska
inte svida och göra ont, det är sånt du kan få hjälp med på en ungdomsmottagning, där de är vana vid frågor som de här. Jag skulle försöka ta mina signaler lite mer på allvar om jag vore du. Ta hand om dig och tänk på att detta är något ni ska njuta av båda två, inte bara ha det på hans villkor.

/Annso
Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar