Frågor och svar om kärlek

29 Jul 2013, 18:50 173
Tjej, 16 år
Question


Hej Amanda! Jag är dökär i en kille och är 90% säker på att han är kär i mig också. Vi har tänkt se på film tillsammans och jag planerar att lägga in en stöt. Vad är bästa sättet att göra det på? Det kommer troligen bli en rätt romantisk stämning och så men jag undrar bara hur jag ska ta första steget? Ge gärna flera förslag.

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Är en jättesvår fråga att svara på efter som det är så individuellt och det finns liksom inga konkreta tips som funkar för alla men ska göra mitt bästa för att komma med lite tips. 

För det första tänker jag att det är viktigt att känna av stämningen och sen utifrån det ta det första steget, ibland händer det bara och ibland får en se till att ta steget själv.

När en ser film blir det ju ofta väldigt mysig och romantiskt stämning, kanske kan du flytta dig närmare eller ta hans hand under filmen. 

Gör det som du tycker känns rätt så kommer det lösa sig!

Glad sommar!

Varma hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar