Frågor och svar om orgasm

11 Aug 2013, 17:18 4207
Kille, 16 år
Question


Jag är 16 år och snoppen har inte utvecklats hellt den är 13 cm lång och diametern är 10,5cm när jag har stånd, hur mycket jag än runkar (ca 1h) kommer ingen orgasm eller sperma fast jag är hur kåt som hellst men jag har fått orgasm när jag har sovit.

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det kan ta lång tid att lära känna sin kropp och dess reaktioner. Om man inte känner sin kropp riktigt vet man inte heller vad den "behöver" för att nå orgasm, vilket kan försvåra möjligheterna att komma vid onani eller sex. 

Jag skulle råda dig att bara fortsätta testa dig fram då du runkar för att se hur din kropp reagerar när du rör den på olika sätt. Är det så att du spänner dig när du runkar kan det göra att du har svårt att komma, eftersom kroppen då inte är helt avslappnad.

Att du fått utlösning när du sover är fullt normalt och vanligt i din ålder.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar