Frågor och svar om sex

12 Aug 2013, 13:22 211
Tjej, 16 år
Question


Hej, jag har varit tillsammans med min nuvarande pojkvän en gång tidigare och det va absolut inga fel med sexet sen gjorde vi slut och då blev jag tillsammans en annan kille. Vårt sex var dock inte lika bra pga av att han hade en sne penis och han fyllde mej inte helt. Men nu när jag är tillsammans med killen innan så har jag fått lite problem efter vi haft sex och vi har sex ganska mycket och det som händer nu är att det svider i underlivet och kliar ibland efter vi haft sex några gånger och jag undrar varför jag får dom besvären.

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Om ni inte skyddar er med kondom när ni har sex kan besvären orsakas på grund av att någon av er har en infektion. Är det så kan det vara bra att ni båda tar er till en Ungdomsmottagning (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) för att testa er för könssjukdomar och även andra infektioner. Har ni haft oskyddat sex med andra under ert uppehåll som ett par är det extra viktigt.

Du bör även alltid vara tillräckligt våt och avslappnad vid sex, för att det inte ska göra ont. Kan dessutom vara så att du får lite som skavsår efter att ni har sex flera gånger efter vartannat, då är det bara att ta en paus tills det känns bättre igen.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar