Frågor och svar om fotboll

11 Oct 2013, 11:21 177
Tjej, 18 år
Question


hej, sen jag var 6 år har jag spelat fotboll och gör det fotfarande , hade latid förtroande för mih själv och lyckades bra, men nu när jag har väl börjat med an bra lag så har jag tappat den gammla förtoande som jah hade. vad ska jag göra och hur ska jag få tillbacka den

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag kan tänka mig att om man börjar träna med ett bra lag höjs prestationskraven och det kan vara svårare att ha kvar de självförtroende som man tidigare har haft. Jag tycker du ska tänka att du faktiskt är i det där bra laget av en anledning! Du har tränat fotboll länge och är antagligen väldigt duktig. Tänk på det. Sedan är det så att självförtroendet i det man håller på med ofta går upp och ner. Ibland gör man bra ifrån sig och ibland inte. Det är så för alla! Det viktiga är heller inte att man är så duktig hela tiden utan att man har kul! Det kan vara bra att komma ihåg det också.

Hoppas att det var ett tillräckligt bra svar. Ha det så bra!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar