Frågor och svar om sex

17 Aug 2013, 13:23 361
Kille, 14 år
Question


Hej. Jag är 14 år. Jag är sugen på sex hela tiden. Tänker på fitta hela tiden. Men hur ska jag få nån att ha sex med?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Att känna sig nästan okontrollerbart kåt är inte ovanligt i din ålder. När man kommer in i puberteten börjar hormoner förändra kroppen och man blir en allt mer sexuell varelse. Under puberteten blir man även könsmogen, vilket innebär att du som kille börjar producera spermier och kan därmed göra någon gravid. Därför är det fullt naturligt att du känner sådan stor sexuell lust.

När det kommer till att hitta någon att ha sex med finns det tyvärr inga trix, utan hon kommer när hon kommer. Det är bara att se till att träffa folk och hålla dig socialt aktiv, så ökar självklart chansen att du möter den där tjejen som tycker om dig och som du tycker om. Försök ändå inte att pressa fram sex, utan det är viktigt att det känns bra både i kroppen och huvudet.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar