Frågor och svar om droger

28 Nov 2013, 16:43 228
Tjej, 18 år
Question


Hej. Mitt liv har spårat ut lite och jag har börjat med annat än att bara dricka, röka på med andra ord. Vad gör det med kroppen? Känner inte motivationen till att sluta just nu, men om det får mig att åldras t.e.x 20 gånger snabbare så kanske det är dags att sluta...

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Vad som händer med kroppen beror helt på vilka droger du pratar om, men inga droger är bra för kroppen, de gör bara att man lurar kroppen att man mår bättre för stunden. Jag vet inte om du bor i Stockholm, men om du gör det och går förbi t.ex plattan där det hänger många narkomaner så ser du ganska tydligt vad droger gör med kroppen. Allt i livet, inte bara ditt utseende, försämras av droger, så jag råder dig att sluta med alla nu.

Lycka till!

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar