Frågor och svar om självförtroende

13 Aug 2013, 15:28 243
Kille, 15 år
Question


Hej jag är en 15årig Kille och jag är adopterad från Indien. Och jag har inga vänner det är svårt att få det. Och jag har alltid svårt för att få vänner. Många jag chattar med på kamrat. Svarar ofta du är inte snygg och allt. Har varit inne på bup och pratat med dom men i bland hjälper det inte.. Och jag hade en flickvän men hon gjorde slut och nu håller hennes nya kille på att han ska döda mig om jag pratar med henne. Jag har jättedåligigt självförtroende. Jag spelar amrikanskfotboll och mina gammla kompisar sa alltid tror inte att du ät tuff bara för att du går på amrikanskfotboll. Mår dåligit

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej vännen! Jag förstår att du mår dåligt om du känner såhär. Jag undrar bara om du tror att det har en bakgrund i att du är adopterad, eftersom det är det första du skriver. Eller är det största problemet att du känner att du inte har vänner? Det är så tråkigt att folk ska kommentera kring om du tror att du är tuff eller inte eftersom du spelar amerikansk fotboll. Men det jag anar är en viss avundsjuka. För det är ju verkligen jättetufft och något du ska vara stolt över. Jag bollar gärna lite mer med dig om du behöver, finns på en förening som heter Tilia: [email protected] Där har vi också en chatt där du kan prata med oss, istället för folk på kamrat som ska kommentera kring hur du ser ut. Det är kanske inte något som kommer göra att du mår bättre. En stor kram till dig!


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar