Frågor och svar om sex

19 Aug 2013, 19:55 740
Tjej, 14 år
Question


Hej det är så att jag är 14 år snart 15 var på fest förra veckan då fick jag alldelesför mycket alkohol och började tappa kontrollen jag festade inte med någon i min egen ålder utan jag gjorde det med min kompis mamma och hennes pojkvän som är i 38 års åldern och pojkvännen är chaman han håller på med healing och sånt så jag skulle få en behandling av honom men det slutade med att vi nästan låg med varann senare på kvällen därpå fick jag sova i samma säng som dom alltså mamman och hennes pojkvännen och jag har typ haft känslor för mamman känner mig lite udda eftersom jag gillar en 30+are och är en tjej sen hade vi alla tre den kvällen trekant nästan låter detta konstigt? Tacksam för svar.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

det som låter som något att reagera på är inget från din sida. Jag tycker däremot det kan kännas tveksamt kring att de som är så pass gamla och gör såhär med dig som inte är 15 fyllda, och sitt barns kompis. Pojkvännen verkar också blanda ihop vad en behandling och healing går ut på och verkar inte så seriös, i mina öron. Det viktiga i allt detta tycker jag är att du är ok, och vet vad du gör. Att till exempel fråga dig själv om detta är något du skulle gjort om du inte var alkoholpåverkad. Ta hand om dig! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar