Frågor och svar om kärleksrelationer

1 Oct 2013, 11:37 330
Tjej, 15 år
Question


jag var riktigt kär i min pojkvän jag hade för tre år sedan, vi var tillsammans i ett halvår. har haft killar efter det, varit kär efter det.men inget har varit lika starkt som för den här killen! har nog insett nu att jag alltid kommer ha känslor för honom.. kan det vara så att han då är den enda jag varit kär i? eftersom han både e min första o största

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att vara kär kan kännas på olika sätt med olika personer. Om han är den enda du varit kär i är det bara du som kan svara på. Då han var din första kärlek kommer han kanske alltid vara en speciell person för dig. Det betyder inte att du aldrig kommer känna samma starka känslor för någon annan i framtiden.

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar