Frågor och svar om kille

23 Aug 2013, 13:31 414
Kille, 16 år
Question


Hur kan jag hitta bisexuella/homosexuella killar i samma ålder? Är svårt att fråga rakt ut till någon man kanske tycker om då han kanske inte vill ha kontakt/vara vän med en på grund av det.

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Ett sätt att träffa bisexuella/homosexuella killar i samma ålder är att engagera sig i RFSL Ungdom. Beroende på vart i Sverige du bor kan det vara lätt eller svårt att ta sig till en av deras lokaler, men du hittar de som finns här: http://www.rfslungdom.se/lokalt

Tyvärr tar man alltid risken att förlora en vän när man berättar att man är kär i hen och frågar hur hen känner inför en själv. Trots det tycker jag att det känns bättre att få ett svar än att gå i ovisshet. Sedan väljer du självklart själv hur du vill göra om det skulle bli aktuellt.

Jag hoppas att du lyckas hitta något forum där du vågar vara dig själv och kanske träffar en kille som du tycker om och som tycker om dig.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar