Frågor och svar om sex

17 Aug 2013, 13:52 284
Tjej, 15 år
Question


Hej! Hur är man när man är upphetsad och hak sex med någon?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Alla människor är unika, så är det även när man är upphetsad eller har sex. Fysiskt så reagerar de flesta människor på samma sätt, genom att killar får stånd och tjejer blir våta när de är upphetsade. Då förbereds kroppen inför att ha sex. 

Människors beteende kan vara väldigt olika när de är upphetsade och har sex, eftersom vi har skilda uttryck. En del är väldigt utåtriktade och visar tydligt att de är kåta och redo för sex, medans andra är mer försiktiga och behärskade. Sex kan man dessutom ha på en massa olika sätt, så som t ex smeksex, munsex och samlag. Vad sex är kan du läsa mer om på min hemsida, http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar