Frågor och svar om distanskärlek

24 Sep 2013, 10:19 125
Tjej, 19 år
Question


Jag hat nyligen börjat snacka med en kille, ungefär 1 månad.
Jag gillar honom jätte mycket. Under de senaste dagarna så har vi bara bråkat om små saker. Vi har aldrig träffats i verkligheten, bara smsat inget mer. Iaf här om dagen så tjafsade vi om att jag bodde gör långt bort och det gick så långt så vi tog en paus. Vad ska jag göra? Jag gillar honom verkligen.

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det kan vara väldigt jobbigt att bo långt ifrån den som man verkligen tycker om.

Då du verkligen gillar den här killen kanske det är bra om ni träffas i verkligheten för att se om ni vill ha en relation trots att ni bor långt ifrån varandra.

Om ni bestämmer er för att träffas i verkligheten kan det vara bra att bestämma träff på en offentlig plats med mycket folk. Det kan också vara bra om du bokar en natt på ett vandrarhem eller hotell så att du har någonstans att sova om det inte känns rätt att bo med honom.

Hoppas det går bra för er!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar