Frågor och svar om förhållande

24 Aug 2013, 10:52 259
Kille, 13 år
Question


Tja, jag har hittat en snygg tjej i skolan som jag är kär i och vill bli tillsammans med henne och jag tänker fråga henne vad hon tycker om mig, men jag vet inte när och var jag ska säga det, hon är ju med sina kompisar typ hela tiden och jag vill inte fråga henne när hon är med sina kompisar.

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det är förståeligt att du inte vill fråga henne när hon är med sina kompisar, utan det är nog bäst att fråga henne själv så att hon svarar utifrån vad hon själv tycker och inte som hennes kompisar tycker.

Försök få henne för dig själv på något sätt, säg att du måste prata med henne ensam eller om du lyckas fånga henne när hon går utan sina kompisar.

Det är modigt av dig att våga fråga henne och jag tycker du gör helt rätt i det. 

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar