Frågor och svar om viktfixerad

31 Aug 2013, 12:54 172
Tjej, 19 år
Question


hejsan annesofie. Jag håller på att bli galen. jag menar på riktigt galen. jag kommer fullständigt förlora förståndet. Jag kan inte släppa alla tankar på min vikt och på vad jag äter.. jag kommer inte klara det här. jag ger på riktigt upp nu. Det känns liksom som att inget någonsin blir bra. Jag vet inte vad jag ska göra lägre..

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Vet du, jag tror visst att du kommer klara detta. Men det låter lite på det du skriver som att du kommit till en punkt där du kanske inte riktigt orkar med det själv längre. Det är en ond cirkel som lever sitt eget liv tillslut, det här med mat och vikt. Du kanske helt enkelt behöver lite hjälp på vägen? Någon som säger till dig att det visst kommer att gå bra när tankarna skenar! Pepp till dig, och hör av dig igen om du vill ha tips på ställen du kan vända dig.

Kram/Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar