Stöd & Svar

12 Sep 2013, 15:14 117
Kille, 16 år
Question


jag gillar en tjej men vet inte vad jag ska göra, kan du hjälp mig. vad ska jag säga, vad ska jag börja med. är det fult att dra av byxorna. hur stor måste min snopp vara för att kunna ha sex. det är någon som har sagt att hennes pojkvän har liten kuk och hon känner ingenting. känner man någonting på 15 cm stånd. men jag undrar om min snopp verkligen är normal eller om någon tjej tycker om den. får jag ta 2 foto på min snopp en med stånd och en utan stånd. eller då skicka ditt namn i skype så att jag kan visa min snopp i video. an du ge mig namn på tabletter man äter för att få större snopp. var köper man det och hur mycket kostar det.

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Tycker att din fråga är lite konstig och har suttit och funderat på hur jag kan besvara den. Har kommit fram till att frågan innehåller förslag som jag tycker är stötande och att jag därför inte väljer att svara på den.

Du får väldigt gärna läsa mitt svar på en fråga som rör liknande ämne, det svaret hittar du här och du är även mer än välkommen att skicka en ny fråga till mig. 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar