Stöd & Svar

3 Oct 2013, 23:50 132
Kille, 17 år
Question


Hej Amanda!

För tre dagar sedan så gillade jag en söt tjejs bild på Instagram, några timmar senare så började hon skriva till mig. Vi snackade smått om skola, vilken linje vi båda gick på och lite småsaker som musik och hobbies. Men ett av problemen är att det känns som om jag är den enda som startar diskussioner, frågar frågor och sånt. När jag ställer en fråga så svarar hon och efter svaret, ett simpelt "Du då?", så självklart svarar jag och så blir det inte så mycket mer med det, och så byter vi typ ämne. Men det är lite svårt för mig eftersom jag inte är så van vid att snacka med tjejer.

Samt att programmet vi chattar på "Kik", så kan man se om motparten har läst meddelandet eller ej och ibland har hon läst det och svarar inte, och där tror jag inte hon menar något illa, jag tror att det bara är jag som är paranoid och inte vill sumpa denna chansen. Då det var några år sedan min senaste relation.

Det står på hennes Instagram sida att hon är singel, så jag misstänker att hon är ute att träffas eller något, men det känns lite skumt att fråga om vi ska göra det när vi bara skrivit i 3 dagar. Jag vill verkligen inte sumpa den här chansen, då hon är söt och vi har samma intressen.

Känner verkligen att jag behöver hjälp och tips

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Jag har redan svarat på de här frågan, fick du svaret?

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar