Frågor och svar om drömmar

17 Sep 2013, 00:33 388
Kille, 15 år
Question


Hej Annesofie, ingen aning om du är rätt person och skriva med, därför säger jag bara kortfattat vad jag vill ha hjälp med.
Jag har ofta tankar om att livet är meningslöst, och jag stör mig så sjukt mycket på min omogna klass. Vill gärna ha hjälp med vilken linje jag ska gå, för jag har drömmar. känner mig lite mobbad, men inte mycket alls.
Jag är ganska känslosam också, tar åt mig saker rätt lätt. Jag behöver typ en vägledare eller nånting, kan du hjälpa till? jo glömde nämna att det känns som att ett liv inte räker, jag vill ha flera. för de går tydligen inte att vara den man vill här i livet. Om du är rätt person så kommer jag utveckla mina "problem".

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tror och hoppas jag är precis rätt person att prata med om det du skriver. Gud vad duktig du är på att beskriva hur du känner. Och oj, vad jag känner igen mig själv att jag tidigare tänkt att i detta liv inte får vara den man är. Däremot vet jag nu att man får visst vara den man är här i livet. Man får vara känslosam. Däremot ska man inte ha tankar om att livet är meningslöst ofta. Men att kunna sätta ord på vad det är man behöver, precis så som du gör, det är faktiskt en skitbra början! Jag hjälper dig gärna (både med vägval/linje mot att fullfölja dina drömmar, och med frågor om annat) och du kan skriva igen här, eller maila mig på: [email protected] eller kolla hemsidan där jag finns: foreningentilia.se

Kram så länge/Annso


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar