Frågor och svar om utseende

3 Oct 2013, 12:09 159
Tjej, 14 år
Question


Hej! Jag mår ganska dåligt av mitt utseende. Jag vet att jag har ett osymmetrisk ansikte. På ena sidan ser jag ganska bra ut, men på andra sidan är det ena öga ca 2mm högre upp och min näsvinge är större på den sidan. Jag har många personer som gillar mig. Men det känns som att dom bara gillar ena sidan av mitt ansikte och tycker den andra halvan är skitful...jag kan nästan inte stå med den fula sidan mot någon för det känns som dom märker min osymmetri och fula ansiktshalvan. Vad ska jag göra? Tack på förhand.

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Alla människor är formade på olika sätt, och nästan alla har något med sitt utseende som de inte är så nöjda med. 

Du skriver att det känns om att dom som gillar dig endast gillar den ena sidan av ditt ansikte,jag tänker att båda sidorna skapar en helhet som tillsammans skapar ditt utseende som de gillar.

Försök att se ditt utseende som en helhet som är vackert som det är. 

Varma Hälsningar

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar