Frågor och svar om forum

23 Oct 2013, 11:16 194
Tjej, 16 år
Question


Hejsan jag e ny på detta forumet och förstår inte riktigt funktionen eller vad forumet handlar om? kan du hjälpa/förklara för mig. Allt värkar förvirrande.

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Halloj! 

Här på Ungdomar.se kan du snacka med andra ungdomar i vårt forum, läsa en massa artiklar och intervjuer och ställa frågor om allt möjligt till vår stödpanel. Helt anonymt, så klart. Här hittar du också videor, quiz och en massa annat smått och gott. 

Allt i forumet är fritt fram att läsa för alla, men för att kunna skriva i forumet måste du först registrera ett konto. Sedan är det bara att snacka loss! I forumet kan du svara på andra medlemmars trådar, eller skapa en egen! 

Det finns inga bestämda saker som man måste skriva om, utan du får skriva precis vad du vill. Så länge du håller dig till våra regler förstås...

Hoppas att du förstår lite bättre nu. Om det fortfarande är något du funderar över kan du kontakta någon av våra moderatorer (de har ett rött M bredvid sitt användarnamn).

Vi ses i forumet! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar