Stöd & Svar

8 Oct 2013, 14:38 156
Kille, 17 år
Question


Hej Karl!
Förut så skickade jag in en fråga (http://ungdomar.se/qa/question/129168) som jag vart väldigt nöjd med svaret, du skrev att du ville veta hur det gick. Och hittade inget annat ställe att kontakta dig än här.

Jag slutade skriva med tjejen efter ett tag då hon knappt var intresserad, var lite deppad ett tag, men hon var dock ett hopplöst fall, lite som att spela tennis mot en vägg där bollen kom tillbaka bara 2 av 10 gånger.

Har dock en annan god nyhet, började skriva med en tjej häromdan som verkar vara lite mer intresserad än den andra, jag känner att jag kan vara löjliga jag, vi verkar vara lite likadana då vi har likadan humor och lyssnar på samma musik etc, vilket känns väldigt bra och spännande! :)

Som jag sa innan, vart väldigt nöjd med svaret på den "gamla" frågan, så stöter jag på flera problem eller behöver hjälp så kommer jag nog ta kontakt med dig i framtiden! :))
Tack!

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Kul att du hör av dig igen, och vad glad jag blev att mina råd hjälpte dig. Verkligen! Det är bara att du hör av dig när du har nya frågor, må bäst och lycka till med tjejen!

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar