Frågor och svar om kärleksrelationer

8 Oct 2013, 20:04 429
Kille, 18 år
Question


Hej, min flickvän har en killkompis och han hade köpt en klubba och min flickvän ville smaka, är inte det fel? jag sa att det va lustigt och jag tyckte nt om det men hon brydde sig inte o sa att jag va fjantig :/

Jag tycker det är salivbyte, precis som att hångla med någon, men vad tycker du/ni? tack

Svar

Hej på dig,

Ja.. det är nog väldigt olika hur folk ser på det. Vissa skulle tycka att det inte är ok, medan andra inte bryr sig. Men vad andra tycker spelar ingen roll. Vad du tycker är det viktigaste. 

Det verkar inte som att din tjej hade som avsikt att vara otrogen eller medvetet göra dig arg. Kanske är det passande att sätta sig ner tillsammans för att se över vilka begränsningar som ni båda känner er bekväma med. Vad är ok och inte ok. Vissa saker kanske du kommer att få släppa på andra hon. Det viktigaste är att ni är överens så att missförstånd inte uppstår.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar