Stöd & Svar

8 Oct 2013, 21:38 136
Tjej, 17 år
Question


(Är samma tjej som har AS som skrev om killen som också har samma diagnos.)
I fredags gjorde killen high five men höll kvar min hand (med knäppta fingrar, ungefär som när man ber). Jag är inte helt säker men det kändes mer romantiskt... Kan det betyda att han kanske har börja fått liknande känslor?

Svar
Sara Ek
Sociolog, Addgender

Hej!

Kul att du hör av dig igen!

Jag förstår om den gesten (alltså att han höll kvar din hand sådär) får dig att fundera. Jag tror att det kan bli ganska jobbigt för dig att gå och fundera och undra så här. Eller vad känner du själv? 

Om du känner att det börjar bli som att du tänker väldigt mycket på det här, alltså på om han har ändrat sig eller inte, då kanske du ska fråga honom helt enkelt. Att du då säger något som tex: " Jag tycker ibland att du beter dig som att du gillar mig mer än som en kompis. Är det så?"

Hur skulle det kännas att ställa en sån fråga?

Hälsningar

Sara

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar