Frågor och svar om kärlek

16 Oct 2013, 10:44 118
Kille, 23 år
Question


Hej igen, tack så mycket för ditt svar. Vi va ute på en promenad igår, jag sa att hon behövde en skötsam och bra kille som mig, så började hon snacka om att jag inte va rätt för henne osv. Jag blev väldigt ledsen och hon frågade va men jag bara gick hem, sen fick jag följande på facebook:

Vi ska träffas om någon timme och prata lite, hon verkar väldigt förvirrad. Jag ska säg att hon inte behöver va rädd för att jag såra henne för det tänker jag inte göra, sen när vi ska ut ikväll så får jag väl bara ta det lugnt =)

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Vad bra, det verkar ju som ni har börjat prata om problemet! Jag tycker det var väldigt bra skrivet av henne och det är verkligen värt att ta på allvar. För henne kanske det tar lite längre tid att känna förtroende för någon.

Jag valde att inte publicera hela ditt inlägg då det faktiskt är någon annan som skrivit texten.

Ta hand om varandra nu och lycka till med kärleken!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar