Frågor och svar om intresse

13 Oct 2013, 10:05 184
Tjej, 17 år
Question


Hej,, varenda gång jag sitter längst bak i klassrummet så är det en kille som vid vissa tillfällen vänder sig om lite snabbt och kollar mot mitt bord/ på mig. Ifall han pratar med nån kompis, så kollar han 3-4 sekunder på mig innan han går tillbaka till sitt 'jobbande'. t.ex. nu på en lektion så visade läraren en film och någon gång varje 4-7 minut vänder han sig om.. detta gjorde han typ hela lektionen. Betyder detta något?

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Har detta pågått under en längre period?
Att någon kollar på en så under en period kan bero på att den personen kanske har någonting att säga en. Har du frågat honom om varför han brukar kolla på dig på det sättet? :)

Du kan ju börja med att ge honom ett leende när han kollar på dig och till och med gå fram till honom och fråga honom varför han kollar på dig så!
Det är nog det är det bästa du kan göra nu för att få ett svar på varför han håller på som han gör!

Lycka till!
Kram!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar