Frågor och svar om kärleken

15 Oct 2013, 11:41 161
Tjej, 15 år
Question


Hej! Jag är osäker på om en kille i min parallelklass gillar mig. Han skriver ibland till mig på kik och då skickar han ofta hjärtan och puss-smilesesar. Så fort jag lägger ut någon bild på instagram på mig själv så gillar han den. För någon vecka sen när han fick veta att jag bodde nära skolan så försökte han bjuda hem sig på lunch hos mig. När vi ses i skolan utan att någon har kompisar med sig så brukar han prata med mig men så fort han är med någon kompis är jag bara luft.
Tror du han gillar mig? Vad ska jag göra?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Är väldigt svårt att svara på hur någon känner för någon annan men utifrån det du skriver låter det som killen verkar gilla att skriva och vara med dig. 

Förstår att det kan kännas lite konstigt att han inte pratar med dig så fort han är med någon kompis, har du försök prata med honom om det? 

Kanske är det så att han bara är blyg när han är med sina kompisar och osäker på hur du ska reagera. 

Om du vill hänga mer med killen så kan du fråga honom om ni ska hitta på något efter skolan. 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar