Stöd & Svar

27 Oct 2013, 17:23 140
Tjej, 15 år
Question


Hej! Jag är osäker på om en kille i min parallelklass gillar mig. Han skriver ibland till mig på kik och då skickar han ofta hjärtan och puss-smilesesar. Så fort jag lägger ut någon bild på instagram på mig själv så gillar han den.han skrev också på sin ask att jag var bland dem 3:e snyggaste tjejerna i min klass. För någon vecka sen när han fick veta att jag bodde nära skolan så försökte han bjuda hem sig på lunch hos mig. När vi ses i skolan utan att någon har kompisar med sig så brukar han prata med mig men så fort han är med någon kompis är jag bara luft.
Tror du han gillar mig? Vad ska jag göra?

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Jag tror att han är intresserad av dig med tanke på det du berättar. Sen så har vissa svårt att visa det framför andra (det kan vara därför han inte säger något framför sina vänner), men han skrev ju i all fall öppet att han tyckte att du var snygg så något tänker/känner han nog. Han kanske är blyg? Det bästa sättet att få reda på vad han vill eller vad han känner är att fråga rakt ut, det kan kännas pinsamt/jobbigt, men sen är det skönt för man slipper fundera på hur det ligger till. 

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar