Frågor och svar om sex

14 Oct 2013, 20:56 732
Tjej, 10 år
Question


Jag är en tjäj på 10 år som har haft sex med en 18 år kille, vi båda njut av det och använde inte kondom eller ppiller jag har redan fåt min mens och har inte haft den på länge så jag är rädd at jag är gravid har jag jort nått fel och vad burde jag göra????????????? Tacksam för svar

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Om du har fått din mens kan du vara lugn, det betyder att du inte är gravid. Hade mensen istället inte kommit hade det vart en anledning till att göra ett graviditetstest, men eftersom du nu har fått din mens slipper du oroa dig.

Försök bara att ta lärdom av detta genom att i framtiden alltid använda kondom för att varken riskera en oönskad graviditet eller könssjukdomar.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar