Frågor och svar om kärleksrelationer

15 Oct 2013, 11:10 354
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag är super kär i en kille, men vi är typ bästisar. Han är liksom också min expojkvän sedan 3 år tillbaka. Men det är glömt nu, men jag vet inte om han är intresserad eller inte... Jag är rädd att om jag berättar vad jag känner, och han inte känner likadant, så kommer våran vänskap vara borta. Snälla hjälp!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Vilken knepig situation. Tycker det är jättesvårt att svara på hur en ska göra i sådana här situationer, men mitt råd att du ska göra det som känns rätt för dig. 

Om du beslutar för att berätta det för honom finns det en risk att er relation kommer förändras, men samtidigt så kanske du inte mår bra av inte berätta för honom hur du känner för honom. 

Har du försökt prata med honom om er relation?, tänker att det kan vara bra att börja prata om hur ni känner för varandra utan att släppa "bomben" direkt. 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar