Frågor och svar om tonåren

22 Oct 2013, 20:34 155
Annat, 14 år
Question


Varför har man så grymt många problem i tonåren?? Livet är då inte lätt! Jag fattar inte! Det är allt från komplex till ångest till kärleksproblem... Varför känner man som man göR? Man känner sig ju aldrig riktigt nöjd med sig själv eller sin tillvaro! tack för att ni finns och hjälper en i svåra tider! Kram :)

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jadu, jag undrade samma sak när jag var i tonåren. Kändes som om allting kom på en gång alla problem, kärlek, kompisar, familj, livet allt. Men man känner nog som man gör då det är i tonåren man lär känna sig själv. Man går igenom en massa identitets kriser, en fas där man utvecklas som person. Dom flesta gör det och känner nog samma som du gör!
Så you're not alone! :)


Tack själv, och tack för dina fina ord!
Ta hand om dig!
Kram!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar