Frågor och svar om film

23 Oct 2013, 11:08 191
Tjej, 14 år
Question


Hej! För något år sedan såg jag på en film som jag glömt namnet på, filmen var på swefilmer. Den handla om ett par som fick typ motorstopp och så gick dom in i en affär där tjejen snattade en lampa. (Asså en lampa som i aladdin)När hon kom hem brände hon sig (skada sig på något vis) och då började lampan göra pengar. Varje gång någon slog sig eller blev sårad så gjorde lampan pengar. Sedan kom typ ett par judar och snattade pengarna.. Paret blev typ besatt av lampan. Mer kommer jag inte ihåg:(
Kan någon snälla hjälpa mig??

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hej! Ingen här på Redaktionen vet vilken film det här, men det finns en jättebra tråd i forumet där du kan be alla våra medlemmar om hjälp.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar