Frågor och svar om sex

20 Oct 2013, 11:54 1277
Kille, 15 år
Question


Tja är en kille på 15 ganska kraftugt bygd och har en
Kuk på 24 cm vid fult stånd. Många jag haft sex med får ont till och ned dom som är 18-19 år. Vad kan jag göra??

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Storleken och utseendet på vårat kön kan vi inte välja själva, utan det är genetiskt förutbestämt. Vi kan bara försöka göra det bästa av våra kroppar och vara stolta över dom, då alla kroppar är unika. 

Jag förstår problematiken kring att många av de tjejer du har sex med får ont, eftersom slidan inte är längre än ca 10 cm. Slidan vidgas dock när tjejen blir sexuellt upphetsad och därför är det viktigt att tjejerna du har sex med är kåta och våta. Om tjejen inte lubricerar tillräckligt (blir våt) kan ni använda er av glidmedel. 

Är det så att ni ändå inte kan ha vaginalt samlag finns det en massa andra sätt att ha sex på, så som munsex eller smeksex. Om tjejen har fått orgasm innan du försöker penetrera henne kommer det troligtvis också gå smidigare. Du kan även försöka att inte föra in hela din penis i tjejens slida, utan stoppa innan du stöter emot livmodertappen och tjejen meddelar att det gör ont.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar