Stöd & Svar

27 Oct 2013, 17:54 190
Tjej, 16 år
Question


Jag gillar en kille som går i klassen över mig, andra veckan jag gick där kom han fram till mig och börja snacka med mig, mest nånsens prat liksom men sen på kvällen la han till mig på fb och sen har vi sagt hej till varandra i korridorerna och han har lett så gulligt till mig varje gång men igår satt han och prata med en annan jätte söt tjej och när jag sa hej till honnom sen svarade han knappt.
Tycker han inte om mig? Vad ska jag göra? ;(

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Jag tror att han är intresserad av dig, men du berättar inte hur du reagerat när han pratat eller lett mot dig? Om han inte känner att han får någon respons av dig så kanske han tror att det är kört och därför tänker han att det inte är värt att han tar fler steg. Det var ju han som la till dig på Facebook t.ex.

Även fast man är intresserad av någon, så kan man ju vara intresserad av flera, och om man inte känner att ens försök att flörta leder någonstans så brukar man "kasta ut andra krokar" om du förstår vad jag menar. Han tyckte nog att det blev pinsamt när du gick förbi honom. Om du visar intresse för honom kanske han börjar visa mer intresse för dig, och förhoppningsvis (vissa killar kan vara players) så fokuserar han bara på dig om han känner att ni är på väg någonstans.

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar