Frågor och svar om viktnedgång

1 Nov 2013, 10:49 175
Tjej, 13 år
Question


Hej jag vill ha tips från dig hur jag ska gå ner i vikt för jag blir oftast retad av mina syskon på grund av min vikt och jag gråter varje dag och inte vet vad jag ska göra så snälla hjälp mig!

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

jag ger inte tips bara sådär för att gå ner i vikt. Behöver veta mer om en person för att kunna bestämma om det är en person som verkligen behöver det. Här låter det snarare som att det är dina syskon som är problemet samt att du gråter varje dag. Så ska du inte behöva ha det. Finns någon i din närhet som kan hjälpa dig med hur du känner eller kanske prata med dina syskon, skulle jag tycka var det bästa. Du duger som du är! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar