Frågor och svar om kärlek

12 Nov 2013, 14:27 183
Tjej, 15 år
Question


Jag har träffat en kille över nätet och han är jättesnäll och gullig. Vi har snackat ca 1 månad och vi ska nog kanske träffas hemma hos mig om några veckor. Problemet är han har bor 3 timmar (med buss) från mig. Så jag vet inte om jag ska våga satsa eller inte. Ifall jag verkligen gillar honom då vi träffas tror du det funkar med ett distansförhållande då?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Vad härligt det låter, att träffa någon som en tycker är snäll och gullig är en en fin känsla. Och vad roligt att ni ska antagligen ska ses, låter jättespännande :) 

Att ha ett distansförhållande kan vara tufft men också vara väldigt trevligt, då båda verkligen anstränger sig för att det göra det bästa av den tiden en har tillsammans. Nu förtiden finns det ju även väldigt många bra sätt att hålla kontakten även om en inte ses utan för internet.

Du skriver att du verkligen gillar killen och då ser jag inga som helst hinder för att inte försöka få det att funka. 

Stort lycka till! 

Varma Hälsningar

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar