Frågor och svar om universum

2 Nov 2013, 10:26 186
Kille, 21 år
Question


Kära Suzanna, Jag behöver din glöd och dina råd angående en nydligt upptäckt teori jag har fått äran att ta del av som säger emot allt som man i nuvarande läge inom vetenskap anser om GRAVITATION, MÖRK ENERGI, EXPANSIONEN AV UNIVERSUM OCH UNIVERSUMS FÖRSTA ÅR!!
Det är givet att dessa områden, medget av vetenskapsmän är områden av väldigt stor okunnighet!
Jag har länge varit intresserad av vetenskap, jag älskar det!
Och nu är jag övertygad om att jag har en teori som kan förändra saker och ting för gott!
JAG BEHÖVER få kontakt med någon mega bra astronom som kan kritisera denna teorin eller/och hjälpa mig bevisa den, DEN FÖRKLARAR ALLT det är det som är så SJUKT!
Men jag vill inte att personen ifråga som hjälper mig ska ta mitt nobelpris, vem ska jag kontakta?

Svar

Hej på dig!

Vad roligt att du har hittat något som får dig så passionerad och engagerad. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med din fråga. Jag har inga kontakter jag kan tipsa dig om. Men prov att kontakta någon Dr på ett universitet. Eller någon som föreläser om detta.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar