Frågor och svar om kärlek

12 Nov 2013, 21:42 235
Tjej, 17 år
Question


hejsan :)
jag går i andra året på gymnasiet och är lite småkär i en kille i min klass :S jag vet inte om jag vill vara kär i honom eftersom det finns många mindre bra konsekvenser med att gå i samma klass som att det kan vara svårt att få egentid utan den andra och att man ser allt han gör och han ser verkligen allt jag gör som ibland kan tolkas fel. Men självklart går det! Jag vet bara inte om det är bäst att nöja sig att vara kompisar eller "följa sitt hjärta"? Vad tycker du?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej där :)

Jag tycker alltid man ska följa sitt hjärta. Allt det där andra brukar lösa sig. De saker du är nervös ska hända, kanske inte ens blir så. Det kanske blir det bästa du gjort och är du kär tycker jag inte du ska tveka på grund av en sån sak! Lycka till!/Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar