Frågor och svar om asexualitet

3 Nov 2013, 20:14 201
Kille, 18 år
Question


Det är såhära, ja är påtänd 24/7 ja är påtänd hela tiden, visst om ja rör grejjen där nere, så försvinner de 2-10 minuter, och gör jag inte de på mer än 1 timme, så känns de ungefär som ja ska explodera! Problemet är att jag är asexuell när de kommer till att ha sex! Ja får vänta och se sen hur de blir när ja skaffar flickvän, då uppstår de problem, ! Men iaf, vad ska ja göra? Finns de några tabletter man kan köpa, eller måste jag kastrera mig?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Trots att du väljer att definiera dig som asexuell då du inte önskar ha sex med andra personer behöver inte det innebära att du inte blir sexuellt upphetsad. Du kan fortfarande bli kåt och vilja onanera, även om du inte vill ha sex med andra.

Om det inte stör ditt liv i övrigt att du är sexuellt upphetsad så ofta, är det inget att oroa sig för. Utan sexuell lust kan komma i perioder och under tonåren är det inte alls vanligt med en stor lust. Du behöver alltså inte tänka på varken tabletter eller kastrering, försök istället lära dig att hantera din kåthet.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar