Frågor och svar om ungdomar.se

6 Nov 2013, 17:17 221
Tjej, 17 år
Question


Hej jag har ställt 2 frågor till två olika personer under de senaste två veckorna.. Jag har inte fått svar än? varför? Det skulle kännas bra om jag fick svar då det är saker som tynger mig!
Svarar människorna här på sin fritid eller som jobb?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan,

Vad tråkigt att du inte har fått svar på dina frågor än. Hur lång tid det tar beror på vem du frågar och vad frågan handlar om, vi försöker svara så fort vi bara kan men prioriterar alltid de frågor som vi anser vara mest kritiska.

En del av dem som sitter i Stöd & Svar-panelen svarar på sin fritid, andra gör det som en del av sitt vardagsjobb (exempelvis Fryshusets Nätvandrare).

Om du vill kan du skicka ett mejl till [email protected] och skriva vem du har ställt din fråga till. Då kan vi skicka en påminnelse och se om hen kan snabba på lite med svaret!


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar