Frågor och svar om kärlek

12 Nov 2013, 14:11 113
Tjej, 14 år
Question


hej! jag är kär i en kille men jag vet inte om han är kär i mej och jag är osäker om han är kär i mej. hur ska ja veta om ham är kär i mej och hur beter killen då?

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det är en väldigt vanlig fundering du går omkring med. Det är kan vara svårt att veta om en annan person är intresserad av en eller om han eller hon kanske till och med är kär. Det är väldigt olika hur personer beter sig då de är kära. Det kan exempelvis vara att personen söker kontakt med dig på olika sätt eller att han blir nervös i din närhet. Det kan också vara att ett tecken på kärlek då personen rodnar när ni ses eller verkar vilja träffa dig ofta.

Som sagt kan det vara svårt att veta men om du verkligen vill veta och inte kan läsa hans känslor kan du alltid fråga. Det kan vara jobbigt men ibland är det ännu jobbigare att inte veta.

Om du vill kan du prata vidare med mig på facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset eller på Skype: viktoria.hugosson.fryshuset

Ha det bra!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar