Frågor och svar om kärlek

30 Nov 2013, 13:56 220
Tjej, 13 år
Question


Hej!
Det är en kille i klassen som jag tycker om.
På lektionerna brukar han kolla på mig och när han går förbi mig utanför klassrummet så kollar han på mig och sen ner i golvet...
Jag har berättat för tre av mina kompisar och de sa att det fanns en stor chans att han gillar mig och att jag skulle ta det lugnt, för han var inte en "sån som alla tjejer vill ha".
Jag vet inte riktigt vad de menar, men han är underbar, han är söt och han får mig alltid att skratta och att bli på bra humör...

Tacksam för svar på min komplicerade situation!

// Tjej, 13

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Vet du vad som är det viktigaste att tänka på? Att göra det som man själv i hjärtat känner känns rätt. Om du tycker att en kille är underbar och söt, så är det DET som är det viktigaste du ska bry dig om. Det är ju du som ska vara med honom, inte dina vänner! Jag tycker att du ska börja lära känna honom om du är intresserad. Lycka till, och skriv gärna till mig igen om du behöver fler tips eller berätta hur det går med killen.

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar