Frågor och svar om sex

10 Nov 2013, 16:59 1625
Tjej, 16 år
Question


Hej! Efter att jag har haft sex med min kille och han har kommit i mig känner jag att det lixom "rinner ut" JÄTTEMYCKET, så det blir blött/kladdigt. Om man sen reser sig för att klä på sig osv rinner det ännu mer.. Är det normalt?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Ja, det är helt normalt. Vanligast är att killar får utlösning samtidigt som de får orgasm. Det mesta av utlösningen rinner sedan ut ur tjejens slida, efter att killen kommit i henne. Det är alltså din killes utlösning som rinner ut och gör det blött och kladdigt. Därför kan det kännas skönt att tvätta sig efteråt eller ha papper att torka sig med. Tycker du det är besvärligt kan ni använda kondom som samlar upp utlösningen istället för att den kommer i dig.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar