Frågor och svar om onanera

11 Nov 2013, 16:51 1111
Tjej, 16 år
Question


Om man ska töja ut fitthålet och man inte har råd med en dildo. Kan man ta typ en hårborste då? Och vilken sida av hårborsten? Är det skönt med "taggarna" på hårborsten liksom?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det går inte och du bör inte töja ut fitthålet permanent, utan bara tillfälligt. Är du sexuellt upphetsad och lubricerar (blir våt) töjer sig slidan själv, då den är väldigt elastisk.

Vill du testa att onanera genom att penetrera dig med något objekt går det t ex med hårborsten, men då den sidan utan taggar. Du kan även använda grönsaker, så som gurka eller morot. Så länge det inte är vasst eller kan skada dig, är det bara fantasin som sätter stopp för vad du kan onanera med. Tänk dock på att sätta på en kondom på saken du för in i slidan, för att skydda dig mot eventuella bakterier.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar