Stöd & Svar

19 Nov 2013, 20:00 170
Tjej, 15 år
Question


Hur kan man på ett moget och vanligt sätt säga till någon att man gillar den väldigt mycket? Jag undrar liksom hur blir par ihop egentligen? För jag menar det är ju inte som att alla går och lägger Får jag chans-lappar i skåpen. Och att säga på sms känns så sjukt omöjligt och fånigt och vadå ska jag bara säga det, och hur och var?

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Ett moget och vanligt sätt att berätta för någon att man verkligen tycker om eller har känslor för en person, är att man berättar om det för personen direkt eller så kan man vänta tills man umgåtts med personen och berättar det efter träffen.

 Hur blir par ihop? De flesta fallen så märker vissa par inte ens att de är ihop, utan de förstår det efter att de umgåtts med varandra ett bra tag, då det kanske leder till kyssar och annat intimt.

Lycka till. 
Kramkram! 
Nilufer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar