Frågor och svar om kärlek

19 Nov 2013, 19:53 219
Kille, 13 år
Question


hej jag 13 år. och jag tror att jag är kär i en tjej i min klass och vet inte hur jag visa att jag är kär hon .eller hur jag ska vet om hon är kär i mig. jag har aldrig var kär/i hop med någon annan gång . jag vet vad jag ska göra snälla hjälp mig.

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Ibland kan det vara svårt att tala om sina känslor för andra och det kan vara svårt att gå fram till någon man gillar och säga att man tycker om den eller är kär i den. 

Jag tycker att du ska skapa en bättre relation med henne, kanske hänga med henne på raster och så, göra läxor tillsammans osv och genom det kanske du kan få ut om hon också kanske tycker om dig. Du borde fråga henne efter det och känna efter. 

Sen ställer du frågan till henne på ett fint sätt, att du tycker om henne och undrar om hon känner sig detsamma! 


Lycka till! Kramkram! 
Nilufer!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar