Frågor och svar om runka

21 Nov 2013, 10:14 4760
Tjej, 14 år
Question


Om man hånglar med en kille och han stoppar net handen i mina byxor så vill jag stoppa ner min hand i hanns byxor men jag har ingen aning om hur jag ska göra när jag väl är inne i byxan... asså ska jag bara ta tag i den eller...?? Snälla hjälp!!! Hur gör man??!? Tacksam för svar:))))

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Du kan börja att smeka hans kön först utanför kalsongerna och sedan innanför. Beroende på hur långt ni vill gå kan du sedan runka honom genom att dra handen upp och ner över penisen. Om du är osäker kan du alltid fråga killen du är med hur han vill att du ska göra, då kommer han troligen visa dig. Det kan nämligen vara olika hur och vart killar vill bli rörda, därför är det viktigt med kommunikation.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar