Frågor och svar om gymnasium

26 Nov 2013, 11:48 169
Tjej, 16 år
Question


heej, jag vet inte riktigt hur det här funkar, registrerade mig just på den här sidan och jag undrar en grej. ja ska börja gymnasiet om 1 år och går igenom ganska ofta vad jag ska ta för linje. jag vill gå media , ända problemet är att media inte finn längre, det heter något annat fick jag reda på. vet du vad det heter?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Vad bra att du skriver in till oss och vad spännande att börja gymnasiet.  Är många som har funderingar över vad de ska välja för program och det finns många olika program att välja. 

Har du pratat med studievägledaren på din skola?, de brukar ofta ha bra information och mycket kunskap i de olika programmen och var de finns. 

Är lite svårt för mig att veta exakt vad det är för program du söker heter eller finns, men testa att kika in på gymnasieguiden

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar